Найкрасивіші і успішні: знаменитості-українки, які рулять в російському шоу-бізі: Лорак, Лобода та інші

Як пожартував один раз Максим Галкін, майже весь російський шоу-біз - це вихідці з України, кілька татар, три єврея, два росіянина і один болгарин.

Жарти жартами, а так і є. Кожна друга популярна в Росії зірка – українка, причому, більшість з них вважаються себе і українськими зірками теж. У десятці їх 7 або навіть 8.

А українська публіка стежить за їх творчістю і, за рідкісним винятком, не засуджує вибір артистів жити і виступати в недружньої тепер Росії. Так хто ж з наших талантів зараз рулить на російській сцені, очолює хіт-паради і активно відбирає премії від скривджених російських зірок.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

42-річна співачка зараз очолює всілякі рейтинги, обігнавши навіть російську улюбленицю Поліну Гагаріну. Вона випускає гучні хіти один за іншим, знімає барвисті відеокліпи і радує шанувальників не просто концертами, а грандіозними шоу світового рівня.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Практично вся колишня ВІА Гра слідом за Костянтином Меладзе перебралася до Москви (в Україні залишились Альона Вінницька та Надія Мейхер, а Еріка Герцег тепер працює в Казахстані). Вірі Брежнєвій вдалося навіть більше – вона вийшла заміж за Костянтина Меладзе. Але з батьківщиною стосунки не перериває, часто приїжджає і співпрацює з українськими артистами.

Світлана Лобода

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Теж колишня віагрянка Лобода в Москву перебралася ще до конфлікту – вона вважала, що там аудиторія і можливості більше. Тепер вона входить в кращу п’ятірку, а за гонорарами – найдорожча зірка: дорожче Кіркорова і Баскова, більше за виступи бере тільки Алла Пугачова і група “Ленінград”.

Анна Седокова

Анна Седокова
Анна Седокова

Теж вихованка Меладзе Анна Седокова бере не стільки вокальними талантами, як розкішними формами, відсутністю сорому і своїми нескінченними любовними пригодами. І дійсно, хоч одну її пісню мало хто згадає, але її чергового чоловіка знають усі.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

56-річна співачка виїхала в Росію в 2014 році, супроводжуючи свою втечу з чоловіком гучними заявами. Зараз вона говорить, що її змусили виїхати. У перший час там кар’єра не складалася, але потім колишні друзі Басков і Кіркоров знову витягли її на велику сцену. Тепер Повалій бере участь у всіх знакових концертах і навіть виступає на кремлівської сцені.

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко у фільмі
Регіна Тодоренко у фільмі

Колишня одеситка Регіна Тодоренко спочатку з приходом слави позиціонувала себе як російсько-українська ведуча. Після “Орла і решки” вона спочатку злетіла, потім необережного висловлювання впала на дно, але знайшла сили перебороти всі негаразди. Тепер у неї авторське шоу, вона виграла бронзу в “Льодовиковий період” і знімається в кіно.

Анна Дзюба

Анна Дзюба
Анна Дзюба

Ця красуня знайома багатьом як солістка мега-популярного в Росії дуету Artik & Asti. Пальців рук не вистачить, щоб перерахувати випущені ними суперхіти. У 2020 році Анна вийшла заміж за багатого російського бізнесмена і повертатися на батьківщину не збирається.

Наташа Корольова

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Співачка вже багато років живе в Росії, але зв’язку з батьківщиною, де у неї живуть мама і сестра, не перериває. 2020 рік для Королевою видався дуже складний через зраду чоловіка, але жінка пробачила його і хоче почати життя спочатку.

Тетяна Навка

Тетяна Навка
Тетяна Навка

Мало хто знає, що відома фігуристка, за плечима якої перемога на Олімпійських іграх в Турині (2006), десятки виграних чемпіонатів Росії, Європи і світу, а ще дружина прес-секретаря президента РФ – родом з Дніпропетровська, де і до цього дня живе її сестра. У Росію вона перебралася в 1988 році, щоб займатися у відомого тренера Наталії Дубової.

Йолка

співачка Йолка
Співачка Йолка

Одна з найбільш етапажних співачок Ялинка (Єлизавета Іванців) родом з міста Ужгорода. У Москву потрапила в студентські роки з командою КВН до Маслякова, там її помітив відомий продюсер і зробив з неї зірку. Щороку Ялинка приїжджає в рідне місто на кілька днів.

Є ще цілий ряд досить популярних співачок, які народилися і виросли в Україні:

Лоліта Мілявська родом з містечка Мукачеве на Закарпатті. Анастасія Стоцька народилася в Києві. Анжеліка Варум родом зі Львова.

Популярне

Схожі статті

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.