Як подружки. Зірки, які є майже ровесницями своїх свекрух

Іноді молода людина приводить в будинок не дівчину, яку мама повинна прийняти, як дочку, а досвідчену жінку, яка годиться швидше в подруги. Ми зібрали список знаменитостей, у яких зі свекрухою майже однаковий вік.
Світлана Пермякова та Марина Скрябіна

Світлана Пермякова та Марина Скрябіна. Від Марини Скрябіної неодноразово виходили гнівні відгуки про свою вже екс-невістку. Вона навіть заявляла про те, що Світлана приворожила її сина, який, до речі, паралельно є директором артистки. Але в цій ситуації швидше подіяв не приворот, а гроші, адже Світлана взяла його на повне забезпечення. Пара розлучилася, але в ЗМІ часом з’являється інформація про те, що вони знову разом.

Лера Кудрявцева та Наталія Макарова

Лера Кудрявцева та Наталія Макарова. Більш теплі відносини зі свекрухою склалися у відомої телеведучої Лєри Кудрявцевої. Хоча налагодити зв’язок зірці вдалося не відразу. Її чоловік хокеїст Ігор Макаров молодший, ніж Лєра на 16 років. Додало солі і те, що у Лєри бурхливе минуле, про яке Наталія дізналася з медіа. Але Лера таки знайшла спільну мову з другою мамою. Зокрема, причиною цього стало народження доньки Варвари.

Бріджит Макрон і Франсуаза Ноге

Бріджит Макрон і Франсуаза Ноге. Всі знають історію кохання французького президента і його шкільної вчительки, яка старша на 25 років. До речі, Еммануель Макрон навчався в одному класі з дочкою своєї майбутньої дружини. Чи не дивно, що мама спочатку не схвалювала вибір сина, але все ж з часом змирилася і прийняла Бріджит в сім’ю.

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".