Карантинна ностальгія. Джамала натрапила на архівні фото в Криму

Співачка Джамала під час карантину вирішила переглянути старі альбоми з фотографіями. Там вона знайшла свої підліткові знімки, зроблені на півострові.

Цими фотографіями вона поділилася з підписниками. Також вона розповіла фанатам про свої дитячі спогади. Як зізналася актриса, її з ранніх років привчали до роботи по господарству.

«Я виросла в селищі і з дитинства звикла до сільської роботи – прополювати грядки від бур’янів, збирати черешню, інжир, хурму, виноградне листя. Завдань було мільйон: підмітати двір, збирати каміння в городі, допомагати батькам з прибиранням і багато іншого. В 9 років я почала пасти баранів. У мене було п’ять баранчиків, яких я випасала після школи», – згадала зірка.

Фото Джамали з Криму
Архівне фото Джамали

Батьки шукали спосіб заробити гроші і прогодувати сім’ю, тому вони брали туристів і подавали їм вечерю. У той час це було звичайною практикою. Співачка згадує, як у них у дворі збиралися за трапезою по 35-40 чоловік.

«Не дивуйтеся, тоді в Криму ще не було великої кількості кав’ярень, шаурми, чебуречних. Туристи шукали місця, де можна було б поїсти. Бувало, що на обід і вечерю у нас збиралося по 35-40 відпочиваючих, ще й родичів осіб 15».

Після гостей Джамала допомагала батькам прибирати і мити посуд. Гора брудних тарілок настільки гнітила дівчинку, що вона часто плакала.

«Гарячої води не було, тільки кран з холодною водою біля входу у двір і миючі засоби. Я плакала, витирала сльози, але кожен день мила цю гору посуду», – розповідає артистка.

Джамала зізнається, тоді їй було дуже важко поєднувати роботу вдома, навчання та участь в конкурсах.

Пізніше справи у батьків покращилися, і їм вдалося відкрити кафе. Там Джамала підробляла під час літніх канікул, коли вчилася в Києві в консерваторії.

«Два з половиною місяці роботи забезпечували мене зимовою курткою, чоботами, шарфами і мінімальним прожитковим мінімумом. Але в Києві гроші закінчувалися супер швидко, а мені ще хотілося ходити на концерти», – ділиться Джамала.

Майбутня зірка Євробачення виступала в ресторанах і барах

Потім артистка стала заробляти на тому, що найкраще виходило: вона співала в закладах. Тоді вона паралельно записувала композиції на студіях разом зі знаменитими артистами, а також брала участь у фестивалях в складах джаз-бендів.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.