Ніяково дивитися. Популярний ведучий зізнався, як реагує на свої шоу

Дмитро Комаров, який веде програму «Світ навиворіт» зізнався в інтерв'ю журналу «Навколо світу», що переглядає випуски своїх шоу. Як він оцінює свою роботу, читайте в нашому матеріалі.

За словами Комарова, він дуже самокритичний. Переглядаючи перші епізоди “Світу навиворіт”, у нього завжди з’являються зауваження з приводу своєї роботи в кадрі.

«Скажу вам чесно, випадково натикаючись на повтори перших сезонів, мені іноді навіть трішечки не по собі і весь час хочеться зробити зауваження цьому волосатому ведучому. Так-так, ви пам’ятаєте, в перших сезонах у мене було довге волосся. І я постійно хочу підказати цьому хлопцю, що він робить не так і як би зробив я сьогодні», – розповів артист.

У той же час рейтинги говорять про те, що навіть перші випуски «Світу навиворіт» цікаві глядачеві, додає артист. І не приховує, що за роки на телебаченні побачив прогрес.

«Втім, і відгуки глядачів, і рейтинги повторів навіть найперших програм підтверджують, що і тоді, і зараз, проект цікавий. Просто трохи змінюється стиль подачі, з віком змінююся я сам, стає більшим багаж знань, емоцій, що не може не впливати на продукт», – поділився Дмитро Комаров.

Нагадаємо, що в в 2020 виповнюється 10 років з моменту виходу першого випуску «Світ навиворіт». Всього Комаров побував в 15 країнах, де він спілкувався з місцевим населенням, дізнавався побут, культуру і знімав красиву природу.

 

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.