Зеленський планує повернутися в Квартал-95

Володимир Зеленський знову може стати художнім керівником студії «Квартал-95» після завершення президентського терміну. Про це в інтерв'ю «Українській правді» розповів учасник шоу і друг глави держави Євген Кошовий.

Кошовий став керівником «Кварталу» після того, як Зеленський виграв президентські вибори. Тепер Євген зізнається, що готовий віддати цю посаду Володимиру, якщо той повернеться в проект.

«Він прийде на посаду, яку займав до президентства – художній керівник. Я із задоволенням віддам йому цю посаду. Коли ти 15 років в колективі і просто перебуваєш під чиїмось керівництвом, а потім це все падає тобі на голову. Все так швидко відбулося. Дуже цікавий час», – заявив Кошовий.

Зеленський був прекрасним художнім керівником і менеджером, додає нинішній лідер студії. Коли він пішов, організовувати процес роботи стало важче.

«Те, що Володимир Олександрович став президентом, колектив від цього трохи втратив. Тому що Вова виконував кілька обов’язків: він був і художній керівник, і менеджер. Ці посади, які він займав в одній особі, це вдавалося лише йому. А тепер воно розійшлося по іншим людям. І тепер ми не можемо зрозуміти, як він це робив», – зізнається комік.

Євген також підкреслив, що вони з Зеленським зберегли дружбу і підтримують зв’язок. Однак зірка не приховує того, що спілкуватися вони стали рідше через зайнятість президента.

 

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.