Позаздрила б навіть Каменських. Доросла дочка Потапа публікує привабливі знімки

Пасербиця Потапа веде активне життя в соціальних мережах. Серед фотографій на її акаунті в Instagram є запальні знімки в купальнику.

Наталія Горова – пасербиця відомого виконавця і продюсера Потапа. Її мама Ірина – перша дружина Олексія Потапенка. Зараз він в шлюбі з Настею Каменських. Незважаючи на те, що Наташа не є рідною донькою Потапу, у них склалися теплі і дружні стосунки.

Днями Горова-молодша опублікувала нове Instagram-stories, на якому вона зображена в сірому стильному купальнику. Фото зроблено під час відвідування сауни. До слова, купальний костюм вдало підкреслює ефектну фігуру зоряної дочки.

Дочка Потапа

Це не перше схоже фото на сторінці Наталії. В її стрічці можна побачити й інші публікації в купальнику. Підписники, коментуючи пости, часто порівнюють її з нинішньою дружиною вітчима Настею Каменських. Деякі навіть пишуть, що співачка значно поступається падчерці Олексія.

Дочка Потапа дивує гарячими фото

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.