Дружина Преснякова заговорила про розставання зі співаком

Співачка Наталія Подольска відверто розповіла про те, як їх союз з Володимиром Пресняковим ледь не розпався. Причиною розладу у стосунках став обман виконавця.

Про складний період у стосунках артистка розповіла в інтерв’ю програмі “Секрет на мільйон”. За словами Наталії, ще на початку їх роману вона дізналася про те, що Володимир приховує від неї свій шлюб.

“Наш роман зав’язався у Франції на зйомках екстремального шоу “Большие гонки”. Ми відразу один одному сподобалися, промайнула іскра. А коли ми повернулися в Москву, я раптом дізналася, що Володя одружений”, – розповіла артистка.

Про те, що Пресняков досі не розлучився співачка дізналася від композитора Ігоря Ніколаєва.  Як зізналася Подольська, ця новина її шокувала настільки, що певний час вона перервала їх спілкування.

“Дякую доброму Ігорю Ніколаєву, доповів… Я була шокована, просто серце обірвалося. Мені було дуже боляче і прикро. В якийсь момент я його просто покинула. Перестала брати трубку. Я написала смс: “Пробач, але ми більше не можемо зустрічатися”. Він дзвонив, я не відповідала”, – сказала Подольська.

Так Наталія уникала зустрічей та дзвінків впродовж п’яти місяців, після чого здалася. Поштовхом до відновлення стосунків стала випадкова зустріч.

“Ми перетнулися на якомусь збірному концерті, і я до того моменту так настраждалася, що вже не стояла на ногах від кохання та болю, просто не було сил. В результаті я увійшла в гримерку, де він сидів, і просто опустилася перед ним на підлогу, поклавши голову на його коліна. Він обімлів. Але мені було так погано від цієї розлуки, хотілося просто до нього доторкнутися”, – відверто розповіла артистка.

Наталія додала, що на момент відновлення роману, Володимир був уже розлучений.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.