Гурченко, Бардо, П’єха та інші жінки, на яких рівнялися радянські модниці

За часів Радянського Союзу особливого достатку в одязі не було. Виразити індивідуальний стиль було дуже складно. Не всім зіркам вдавалося запам'ятатися яскравим образом, а що вже говорити про середньостатистичних жінок. Ми зібрали список знаменитостей, яких вважали іконами стилю.
Балерина Майя Плісецька в той час мала доступ до закордонних нарядам і дорогим прикрасам.
Родзинкою французької актриси Бріджит Бордо була зачіска-бабета. Саме її копіювали багато радянських жінок.
Людмила Гурченко. Енергійна Людочка з “Карнавальної ночі”, яку блискуче зіграла актриса, ще довгий час копіювали багато дівчат СРСР.
Марина Владі – жінка яка підкорила серце Володимира Висоцького. Тому не дивно, що її європейський стиль багато жінок взяли за основу свого гардеробу.
Молода ефектна брюнетка Софія Ротару стала законодавицею моди. У неї копіювали зачіску, одяг та етнічні аксесуари.
Після релізу “Іронії долі або з легким паром” образ Брильської, який вона втілила на екрані, став одним з найпопулярніших в країні.
Раїса Горбачова. Вона – втілення строгості та елегантності. Образи першої леді часто припадали до смаку багатьом жінкам.
Едіта П’єха – перша, хто не побоявся експериментів зі стилем на сцені. Її сміливі наряди викликали захват и змушували модниць переглядати свій гардероб.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.