Ірина Білик вперше розказала про зради

Співачка Ірина Білик 6 квітня відзначила 50-й день народження. У день ювілею вона дала ексклюзивне інтерв'ю для журналістів програми «Життя відомих людей», що виходить на телеканалі «1+1». Вона відверто розповіла про подробиці свого особистого життя.

Співачка завжди користувалася популярністю у чоловіків. Про це свідчить кількість її романів, чутки про які то з’являються, то зникають у медіа.

Свого часу шанувальники артистки стежили за тим, як ділові стосунки Ірини та її продюсера Юрія Нікітіна перетворюються на сімейні. Робота звела артистів, і вона ж їх розлучила. За постійними концертами та турами закохані почали віддалятися один від одного. Після розставання вони залишилися партнерами у шоу-бізнесі.

Білик і Нікітін

Свого першого сина співачка народила від іншого чоловіка – манекенника Андрія Оверчука. Пара обвінчалася, але офіційно не оформила стосунки. Через три роки спільного життя, вони розійшлися.

Ірина Білик і Андрій Оверчук

«Він зраджував мені. Він і зараз живе з жінкою, з якою зраджував мені.  Я зі всіма спілкуюся, контролюю, щоб батько надовго не пропадав. Але я думаю, що він рідко бачиться з сином, мало допомагає. Це його право, я не ображаюся», – зізналася артистка.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.