Кнопки та маленький екран. Кароль показала телефон, яким користується вже багато років (Відео)

Популярна співачка Тіна Кароль продемонструвала свій засіб зв'язку в ефірі шоу "Макаенка, 9", яке транслюють на телеканалі "Беларусь-1".

Спілкуючись в онлайн-режимі із ведучими програми Євгеном Перліним і Андрієм Макаєнком, Тіна Кароль розповіла, що востаннє отримувала СМС-повідомлення два місяці тому. Це було привітання з днем народження. Для підтвердження вона показала екран телефону із СМС.

Співрозмовники Кароль звернули увагу на телефон співачки, оскільки це був звичайний кнопковий телефон Nokia. Ведучі, ймовірно, очікували побачити нову модель смартфона.

Раритетний засіб зв’язку став приводом для обговорення та жартів.

“Це пейджер? У мене кішка з таким грається,” – зазначив один із ведучих.

Віддані шанувальники виконавиці про такий факт із життя співачки знають. Деякі користувачі залишали під відео коментарі, в яких вказували, що Кароль не змінює телефон впродовж багатьох років.

“Уже скільки років Тіна користується одним і тим самим телефоном. Людина скромна і дуже приємна”, – написали вони.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.