Названий найпопулярніший серіал за версією Netflix

Один з найпопулярніших онлайн-кінотеатрів Netflix назвав серіал, який найбільше дивляться на карантині. Результат виявився досить несподіваним.

Як ви думаєте, яке заняття б’є всі рекорди на карантині? Безумовно — їжа, лукавити не будемо. Але стабільне друге місце належить перегляду фільмів і серіалів.

Популярний онлайн-кінотеатр Netflix провів “розслідування” уподобань своїх користувачів в період самоізоляції. Результати дійсно шокували.

Актерский состав сериала "Офис"
Акторський склад серіалу “Офіс”

В умовах максимального переходу на віддалену реботу і “переселення” офісних режимів в онлайн-середовище, люди, на подив, занудьгували за паперами, кава-брейками і офіційним стилем одягу.

Інакше як пояснити, що американський комедійний серіал “Офіс ” стрімко обігнав усіх своїх конкурентів. Пояснити цей феномен можна тільки браком офлайн-спілкування зі співробітниками, адже “Офіс ” — далеко не новинка.

Актер Стив Карелл — исполнитель главной роли Майкла Скотта
Актор Стів Карелл — виконавець головної ролі Майкла Скотта

В ефірі цей сит-ком був з 2005 по 2013 рік і встиг отримати ряд престижних кіно-нагород, серед яких “Золотий Глобус ” і “Еммі “.

Офіс — як окрема система, в якій мешкають абсолютно різні співробітники, які волею бізнес-долі опинилися в одній команді. Неможливо визначити, що конкретно вплинуло на таку популярність серіалу: відмінний гумор, впізнавані персонажі або дійсно ностальгія за часом без карантину і самоізоляції, але за останні три тижні “Офіс” подивилися більше 200 тисяч глядачів.

Якщо ви вже знайомі з цим серіалом або все-таки байдужі до романтики костюмів-трійок, комп’ютерів і тонни листів А4, Netflix сповнений інших серіалів на будь-який смак — науково-популярний, романтичних, гумористичних і навіть трилерів.

Герои научно-фантастического сериала "Черное зеркало"
Герої науково-фантастичного серіалу “Чорне дзеркало”

Трохи не дотягли до офісу такі роботи, як “Дуже дивні справи”, “Чорне дзеркало”, “Картковий будиночок”, “Непохитна Кіммі Шмідт” і “Восьме почуття”.

Самоізолюватись можна з гумором і інтересом. Не вірите – включайте один з серіалів з добірки, заварюйте чай і тікайте від всіх негативних новин в світ сміху, романтики або відкриттів. У даній ситуації можна себе трохи побалувати!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.