Олег Винник продемонстрував, як виглядатиме у старості

Відповідну світлину він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Олег Винник розпочинав свою сценічну кар’єру у Німеччині, де він грав у театрі. Йому постійно доводилося перевтілюватися заради нових ролей. Олег не нехтує можливістю поділитися з фанатами своїми архівними фото того часу.

Нещодавно Олег виставив світлину, на якій його просто не впізнати. За допомогою гриму та одягу його перетворили на 80-річного дідуся. На фото він зображений сивий із залисиною на голові, а його обличчя вкрите численними зморшками. Цей знімок зроблений під час постановки мюзиклу «Знедолені», де він втілював образ Жана Вальжана.

«Хочете продовження історії Жана Вальжана в моєму виконанні? На фото мені 30 років, а моєму героєві – 80», – підписав світлину Олег.

Шанувальники Олега не залишили поза увагою такий допис. Вони залишали численні коментарі, дивуючись неймовірним перевтіленням.

«Приголомшливе перевтілення», «Тут тільки по очах можна дізнатися, що це саме ви», «Трансформація до невпізнання!».

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.