Козловський поділився сімейної трагедією

Віталій Козловський відверто розповів про свої стосунки з батьками.

Днями батько українського виконавця Віталія Козловського відзначив день народження. З нагоди свята співак опублікував в соціальних мережах фото, де він позує разом із татом, якого також звати Віталій.

«Я запитувався, чому мене назвали там само, як і батька. На що мама завжди відповідала: «Я просто дуже любила твого батька», – поділився Козловський.

Козловський з батьком

В інтерв’ю програмі «Життя відомих людей», яка виходить на телеканалі «1+1», Віталій розповів про нещодавній переїзд батька. Він зазначив, що придбав для нього квартиру та перевіз зі Львова до столиці.

Зазначимо, що мати Козловського вже довгий час проживає в Італії. Нещодавно зірковий син зізнався, що жінка наразі перебуває на карантині у суцільній ізоляції через поширення коронавірусу.

Незважаючи на те, що мати знаходиться далеко від сина, а батько лише нещодавно переїхав до Києва, Віталій підтримує тісний зв’язок зі своїми родичами та зізнається, що любить обох батьків однаково.

«З 14 років по великому рахунку я належав сам собі. Ні батька, ні матері біля мене не було тому, що мама поїхала в Італію працювати, а батько їздив у відрядження. Мама коли їхала, вона казала: «Їду на рік», – пригадує співак.

Втім, мама проживає в Італії впродовж 22 років. Там у жінки з’явилася інша сім’я.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.