(Відео) Тіна Кароль здивувала зізнанням: є риса характеру, яка заважає щасливо жити

Тіна Кароль - знаменита українка, яка є прикладом для більшості. Проте, сама собою співачка - незадоволена. Дізнайтеся чому.

Тіна Кароль 15 років виступає на українській естраді. Співачка за цей час змогла домогтися великої популярності завдяки своєму таланту, харизмі. Артистка знає, як зацікавити свого слухача та чим здивувати.

Тина Кароль
Тіна Кароль – відома українська співачка. Фото взято на просторах мережі.

Цього року Тіні виповнилося 36 років. Психологи вважають, що це вік, коли  у людини повністю сформована індивідуальність. Втім, нещодавно артистка зізналася, що є у неї одна риса характері одна риса, від якої вона б хотіла позбавитися.

Ви, певно, здивуєтеся, але ця риса – чесність. Про це Тіна розповіла у програмі “29 Вопросов от Люкс ФМ” ведучому Славі Дьоміну.

Тіна Кароль у програмі Слави Дьоміна. Скріншот взято з кадру передачі.

За словами Тіни, вона вважає себе борцем за справедливість та правду.

“Це гарно, але дуже шкідливо”, – зазначила артистка.

Також Тіні поставили питання і про її сина. Ведучий поцікавився, на кого схожим є хлопець. Артистка зізналася, що він і її, і татків.

Кохає свого синочка Веніаміна співачка безмежно.

Тина Кароль с сыном Вениамином
Тіна Кароль с сином Веніаміном. Фото взято на просторах мережі.

В інтерв’ю зірка зазначила, що її дитина має дуже гарне почуття гумору. Під час спільного дозвілля, вони полюбляють жартувати один з одного та “тролити”.

Сина Веніаміна народила Тіна Кароль у 2008 році. Батьком став нині покійний Євген Огір. Зараз хлопець навчається у Лондоні, а матір навідує лише на канікулах.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.