(Відео) Катя Осадча нарешті розкрила свою головну таємницю: “Так, ми з Юрою чекаємо поповнення “. Всі деталі

Катю Осадчу давно запідозрили в "цікавому положенні". Але теледіва мужньо мовчала, не розкриваючи всіх секретів. Проте, приховувати більше було неможливо.

Катя Осадча та Юрій Горбунов – справжній приклад для наслідування. Пара разом працювала, і коли обидва закоханих були не обтяжені узами шлюбу, зірки вирішили зустрічатися.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Фото взято на просторах мережі.

Любов стрімко розвивалася у цієї пари і зовсім скоро Юрій і Катя одружилися. Народився син – Іван, а Горбунов, як свого, прийняв старшого сина Осадчої (від першого шлюбу).

Проте, у зірок була ще одна мрія на двох – народити дочку. І схоже хтось скоро буде купувати нові пелюшки!

Катя Осадча нарешті зізналася, що вагітна. Все сталося в ефірі програми “Світське життя “, коли ведуча прилетіла до Олі Полякової, що б провідати співачку на відпочинку в Туреччині.

Катя впурхнула в кадр на підборах, і, здавалося б, стилісти прикрили її живіт, але хитра Оля Полякова вгледів все відразу. Артистка запитала, чи може привітати журналістку.

Більше Осадча приховувати свою вагітність не могла. В ефірі своєї передачі вона щиро відповіла:

“Так, ми з Юрою (чоловіком Юрієм Горбуновим) чекаємо поповнення … ще не мати-героїня, але вже багатодітна “, – підтвердила Катя Осадча.

Більше подробиць зірка не стала розкривати, але думаємо зовсім скоро ми всі з вами дізнаємося, адже термін у Каті Осадчої за нашими підрахунками вже немаленький.

Це її третя вагітність. Вперше стала теледіва матір’ю ще в початку 2000-х, коли народився старший син Ілля.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.