Онук Пугачової розповів, як він спілкується зі своїми “тіткою і дядьком” – Лізою і Гаррі Галкін

Якщо говорити про сім'ю Пугачової, то шанувальників цікавить не стільки творчість і новинки в репертуарі її представників, але й особисті драми, а може навіть і скандали.

Тому не дивно, що на великому інтерв’ю Микити Преснякова Борису Корчевніковим йому задавали питання про те, як він спілкується з Лізою і Гаріком Галкін.

Варто відзначити, що незважаючи на те, що Микита з дитинства був самостійним, він ніколи не відмовлявся від своєї сім’ї, завжди підтримував близьких у важкі хвилини і активно брав участь в сімейному житті.

Микита Пресняков зізнався, що Ліза і Гаррі розвинені не по роках

“Гаррі Галкіну вже подобається важка музика. Він любить Linkin Park, як і я. Він уже грає на повну силу на піаніно. Вони прямо, млинець, нереальні діти “, – зізнається Микита Пресняков, який буває частим гостем в їх зірковому будинку.

Гаррі Галкін
Гаррі Галкін

Незважаючи на те, що Гаррі дуже творчий і різносторонній, його юна сестричка Ліза не відстає.

Ось що Микита Пресняков розповів про Лізу Галкіної:

“Ліза дуже артистична. Спілкуєшся з ними і прямо не віриш, що їм стільки років. Прямо моментами здається, що вони старше тебе “.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Відзначимо, як сказано в біографії Микити Преснякова на сайті Навколо. ТВ, Микита Пресняков народився навесні 1991 року в родині відомої музичної династії: Микита – син Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова, онук Алли Пугачової і Володимира Преснякова-старшого.

Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте

З раннього дитинства Микита був оточений представниками російського шоу-бізнесу, він ріс в музичній і творчій атмосфері. Він не став вибирати для себе вокальну кар’єру, як батько, більше захопився кінематографом. Микита Пресняков відомий своїми екстремальними захопленнями, але його бабуся, Алла Пугачова, з дитинства припиняла його спроби провести час з поганою компанією. Саме вона розгледіла в улюбленому онукові талант режисера і подарувала йому першу відеокамеру на восьмий день народження.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.