Худюща красуня в непристойному міні: Леся Никитюк в шортах налякала худорбою

Леся Никитюк - висока і довгонога. Завдяки такому зростанню (1,8 м) вона струнка і ніколи не страждала від зайвої ваги. Однак на останніх фото все злякалися її худорбі.

У Інстаграм-акаунті в розділі “Історії ” Никитюк виклала фото, де вона позує на природі. Дівчина одягнена по-літньому – в шортах, топі і капелюсі.

Фанати звернули увагу на те, яка ж у артистки фігура – осина талія, довгі стрункі ніжки, худі руки, харизма і посмішка на додачу.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Варто відзначити, що недавно артистка поскаржилася, що знову хотіла б полетіти у відпустку. Це вже буде не перший політ Никитюк в теплі краї в цьому році. Вона як мінімум тричі була за кордоном на курортах з початку січня.

Мабуть, артистка хоче жити на відпочинку, і лише час від часу прилітати на батьківщину, щоб трохи попрацювати в улюблених проектах.

Відзначимо, Леся Никитюк народилася в місті Хмельницький 19 жовтня 1987 року. Як і всі закінчила школу, потім навчалася в Хмельницькій гуманітарно-педагогічної академії. Брала участь в студентських капусниках і вечірках. Популярна «телеблондінка» іронічно називає себе “сільської левицею “.

Але її образ надутим пустушки дуже оманливий: за її плечима успішний досвід у багатьох шоу-проектах. У 2009 році Леся разом з подругою Ольгою Панасенко почала виступати в шоу Дяді Жори “Бігуді Шоу “.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Відзначимо, що зараз Леся Іванівна Никитюк – головна ведуча Нового каналу. Її колегою є не менш популярний і відомий шоумен Сергій Притула, з яким їй нерідко приписують роман.

Офіційно Леся Никитюк самотня. Подейкують, що у зірки все ж є обранець, але вона приховує його від зайвих очей.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.