Тіна Кароль не встояла на сцені: завалилась прямо посеред пісні. Піднімали поп-діву під білі рученьки

Тіна Кароль яскрава артистка, але навіть у зірок її масштабу бувають казуси на сцені. Подивіться, що сталося на черговому концерті.

Тіна Кароль радує українців своїм талантом ось уже 15 років. Її виступи – це цілий театральний перформанс. То вона з’являється в образі ніжної пані, то згадує, як танцювала для коханого чоловіка і відразу змінює образ, перетворюючись в сильну незалежну жінку.

Тіна Кароль
Тіна Кароль. Фото взято вона просторах мережі.

Величезний досвід у Тіни театральних постановок. Вона грала навіть в одному мюзиклі зі Світланою Лободою.

Тіна Кароль у виставі Екватор
Тіна Кароль у виставі Екватор. Фото взято на просторах мережі.

Що ж, талановита людина – талановита в усьому! Але і у такої зірки бувають провали, а точніше падіння на сцені. Так, виступаючи в Одесі в одному з клубів, артистка не втримала рівновагу на маленькому подіумі. Танець був рухомим, а Тіна не встигла зорієнтуватися під час.

Шанувальники буквально ахнули! Їх улюблена артистка не втрималася і впала на сцені. Будь це не Тіна Кароль, виступ, може бути і перервали, але не дарма співачку називають поп-дівою.

Балет швидко зорієнтувався і підхопив співачку під час падіння. Зірку дуже швидко повернули на подіум, навіть пісня не перервалася.

Справжній професіонал, Кароль!

Тим не менш, це був не єдиний невдалий момент в кар’єрі Тіни. У 2015 році, виступаючи в Києві, прямо перед концертом, Кароль підвернула ногу і половину шоу просиділа на кріслі перед глядачами.

Але артистка знайшла в собі сили і таки зважилася станцювати кілька номерів.

Під кінець шоу вся сцени була усипана квітами.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.