Оля Полякова розповіла, які приниження їй довелося пережити: ображали, били, зрадила подруга. деталі

Оля Полякова - яскрава зірка сучасності. Проте, мало хто знає, яке приниження їй довелося пережити.

Оля Полякова. Вона яскрава, красива і завжди на виду. Зірку неможливо переплутати ні з ким, адже за роки на сцені вона виробила свій унікальний стиль.

Оля Полякова
Оля Полякова. Фото взято на просторах мережі.

Артистка каже, що її життя не завжди була такою. У дитинстві їй довелося пройти через приниження з боку однолітків. Принижували Ольгу за те, що з дитинства проявляла себе на сцені і не соромилася виступати.

Оля Полякова
Оля Полякова на концерті. Фото взято на просторах мережі

Як і всі дівчатка, Олю відправляли в дитячі табори, де співачка переживала буллінг не один раз. Її мазали пастою, обливали водою і навіть били натовпом.

Про все це Поляковарозповіла передачі “Світське життя “.

Оля Полякова в програмі “Світське життя”. Скріншот узятий з кадру передачі.

“Мене потім вночі мазали пастою, виливали воду, підкладали папороть, щоб я обмочилася вночі. І навіть з одного табору я втекла, мене так ” добулілі “, що збиралися побити. Моїй подрузі кращої дали вибір – я або вони, і вона вибрала їх, тому що це стадний інстинкт. і мені було так боляче, що я втекла з табору і повернулася тільки пізно вночі, а потім відгребли вже від всіх “, – згадала зірка.

Так само згадала артистка, що до неї чіплявся і Костянтин Меладзе. У 19 років вона отримувала непристойні пропозиції. Але по молодості не вважала за це, як травмуючий досвід, дуже недосвідчена була. Тепер же Оля вважає, що чоловіки не повинні так відноситься до дамам.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.