Діма Коляденко розповів планує повернути Ірину Білик і яку пропозицію готовий зробити поп-діві

Діма Коляденко - яскравий український артист, який багато разів б одружений. Дізнайтеся, що відчуває він до своєї колишньої дружини Ірини Білик.

Діма Коляденко – харизматичний артист української естради. Незважаючи на те, що шоумен зі звичайної працьовитої сім’ї, тяга до мистецтва перевершила всі уявлення про кар’єру і зробила Діму неймовірно популярним.

Діма Коляденко в шоу на СТБ розповів про своїх найпотаємніших секрети
Діма Коляденко в інтерв’ю “Зоряний шлях” розповів про своїх найпотаємніших секрети

Починав Коляденко, як хореограф, але з часом спробував себе в якості співака, ведучого шоу і свят. Не забував і про особисте життя. З дівчатами жив уже з 18 років, але вперше обпікся, коли довелося піти в армію: улюблена таємно вийшла заміж.

Але було і щастя в особистому житті у співака, коли він зустрів Ірину Білик. Жив з нею разом цілих два роки.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно дізнався з медіа Діма про те, що його екс-кохана розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Діма розповів, що на місці законного чоловіка Ірини, він би заради жінки пішки б дійшов з іншого міста тільки для того, що б бути поруч з нею.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Але, ось повертати екс-любов не планує. При всьому тому, що дуже добре про неї відгукується, Діма нагадує, як важко було йому почути від неї слова відкидання.

Діма Коляденко поділився своїми думками з приводу розлучення Білик Ірини

За словами Дмитра, він рвав картини, псував речі після розставання з Іриною, а головне, він не впевнений, що жінка не повторить свій вчинок.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.