5 порівнянь крупним планом, які покажуть, як з роками змінилися Успенська, Каменських, Мазур та інші

В Україні і в Росії є безліч зірок, чия популярність з роками не меркне. Вони виступають, співають, пишуть нові пісні, знімаються у фільмах і серіалах.

І якщо поглянути на знімки початку їхньої кар’єри, можна зробити висновок – вони дуже сильно змінюються протягом часу, коли працюють в шоу-бізнесі. Просто шанувальники бачать їх майже кожен день, тому зміни не так кидаються в очі. Пропонуємо вам порівняти п’ять найбільш обговорюваних зірок.

Анастасія Волочкова

Як змінилася Анастасія Волочкова
Як змінилася Анастасія Волочкова

Багато шанувальників стверджують – року не прикрашають Анастасію Волочкову, адже вона запустила себе. З одного боку це і добре – балерина не намагається зупинити старіння, і не робить пластичних операцій. А з іншого боку на фото Волочкової крупним планом чітко видно численні зморшки і обвисла шкіра.

Віра Брежнєва

Як змінилася Віра Брежнєва
Як змінилася Віра Брежнєва

Екс-віагрянки і дружину Костянтина Меладзе можна віднести до тих жінок, яких вік тільки прикрашає. Фото Брежнєвої крупним планом говорять про те, що жінка доглядає за собою, причому немає жодного підтвердження або натяку на операцію.

Настя Каменських

Як змінилася Настя Каменських
Як змінилася Настя Каменських

За роки на сцені NK сильно змінилася. Вона поборола проблему зайвої ваги, а разом з ним пішли і її щічки.

Любов Успенська

Як змінилася Любов Успенська
Як змінилася Любов Успенська

Шансоньє Люба Успенська, як і інші жінки естради, яким 60+, намагається зупинити старість. Слід визнати, що у неї це виходить чудово – виглядає вона значно краще, ніж 10 років тому.

Алла Мазур

Як змінилася Алла Мазур
Як змінилася Алла Мазур

Зірка новин тижня на телеканалі 1 + 1 трансформувалася кардинально. У неї з’явився свій стиль. А зовнішні дані, особливо обличчя Мазур крупним планом говорить про те, що жінка правильно харчується і займається спортом, тому що шкіра у відмінному стані.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.