Як виглядала Крістіна Орбакайте в 10 років? Повна копія своєї дочки Клавдії

Нещодавно Крістіна Орбакайте відсвяткувала свій п'ятдесятий ювілей. Незважаючи на таку вже серйозну цифру в паспорті, відчуває себе артистка значно молодше.

Слід зауважити, що і виглядає дочка Примадонни зовсім не так, як ніби їй пішов п’ятий десяток.

Як Крістіна Орбакайте виглядає зараз?

Якщо порівнювати її з тим, як виглядала Алла Пугачова в свої п’ятдесят, то з упевненістю можна сказати, що Крістіна виглядає більш сучасно. По-перше, у неї струнка фігура. Орбакайте – одна з небагатьох зірок, яка ніколи не страждала від надлишку ваги, чого не скажеш про її мамі.

Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021
Крістіна Орбакайте на відборі на Євробачення 2021

По-друге, Кристина щільно працює з стилістами, тому кожна її поява на сцені і перед камерами ретельно продумано і сплановано. По-третє, Христина не намагається штучно приховати старість, що надає їй шарму, жіночності і природності.

Чи схожа Клавдія Земцова на свою маму Христину?

Зараз важко сказати, адже Клаве тільки виповнилося 9 років, а її мамі – 50. А ось якщо взяти до порівняння знімок Кріс, коли їй було десять років, то дівчаток важко розрізнити.

Нещодавно в Мережі порівняли фото Христини 40 років тому, і нинішній знімок її єдиної дочки Клави. Подібність вражає!

Біографія Клавдії Земцова з самого народження знаходиться у фокусі уваги журналістів. Воно й не дивно, адже дівчинка – дочка Христини Орбакайте і внучка примадонни російської естради Алли Пугачової. Судячи з відео в Інтернеті, юна спадкоємиця знаменитої творчої династії починає непогано співати, підтримуючи наступність поколінь.

До слова, вона вже займається музикою і танцями, тому у неї явно є всі шанси на успіх – такий же, як у її мами або бабусі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.