Наталя Могилевська зізналася, скільки кілограмів скинула за тиждень: може не голитися налисо

Нещодавно співачка і продюсер Наталя Могилевська посперечалася з блогером Анітою Луценко, що за менше ніж місяць схудне на 4 кілограми. Поки початок дієти належить.

Як зізналася співачка, за перший тиждень схуднення на її вагах мінус 1,5 кг, а це значить, є всі шанси схуднути на 4 кг до 26 червня.

Відзначимо, що якщо Наталя не схудне, то вона пообіцяла поголити голову налисо, і навіть уявила, як буде виглядати в новому амплуа.

Тепер публіка з цікавістю стежить за тим, чи вийде у Наталії привести себе в форму

Відома українська співачка Наталія Могилевська на особистій сторінці в інстаграме майже щодня ділиться повідомленнями або розповідає в інстаграм-сторіз інформацію про своє схудненні. Днями зірка поділилася черговими результатами праці над собою.

Тепер вона важить на півтора кілограми менше, ніж важила до схуднення

Виконавиця розповіла, що довго не виходила на зв’язок, оскільки була на гастролях. Але це не вплинуло на дотримання дієти. Через тиждень після початку схуднення Наталя Могилевська скинула 1,5 кілограма.

Наталя Могилевська зізналася, скільки кілограмів скинула за тиждень з новою дієтою Аніти Луценко
Наталя Могилевська зізналася, скільки кілограмів скинула за тиждень з новою дієтою Аніти Луценко

Відзначимо, недавно Наталя Могилевська в одному зі своїх інтерв’ю зізналася, що їй не подобається її вага, і зараз вона значно більше важить, ніж хотілося б. Тому вона вирішила схуднути до дня народження, щоб влізти в своє найулюбленіше плаття, яке поки тільки висить в шафі.

Наталя Могилевська в рожевому брючному костюмі прогулялася по Києву
Наталя Могилевська в рожевому брючному костюмі

Тепер шанувальники чекають 26 червня, щоб побачити результати схуднення телезірки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.