Шансоньє Михайло Шуфутинський хоче стати батьком: 73-річний музикант мріє поняньчити малюка від молодої дружини

Михайло Шуфутинський одружився на 30-річній дівчині і разом дружиною хоче встигнути поняньчити діток.

Виконавець суперхіта “Третье сентября ” може похвалитися не тільки кар’єрою, а й успіхами на любовному фронті. Будучи вже досить зрілим чоловіком, він цікавий жінкам. Дружиною прославленого шансоньє стала молода танцівниця балету Світлана Уразова.

Михайло Шуфутинський з молодою дружиною

Артист вже виховав двох дорослих синів, народжених його другою дружиною Маргаритою Михайлівною, однак зупинятися на досягнутому не збирається.

Про свої з молодою супружніци планах розповів артист виданню “Співрозмовник “.

Михайло Захарович обожнює Світлані. Співак каже, що кожен їх день починається з поцілунку, а ще його улюблена робить все, що б завагітніти.

Ситуацію посилив коронавірус, який довелося перенести Шуфутинський. Під час хвороби він втратив кілька кілограмів, а ще почалося ураження легень.

Зараз щоранку артист починає зі спортзалу і басейну. Світлана Уразова, яка молодша за чоловіка майже на 30 років, у всьому його підтримує.

дорослі батьки

Михайло Шуфутинський – не єдиний артист, який не дивлячись на вік хоче стати батьком. Перевершив його Євген Петросян, який в 75 років няньчить дитинку від молодої Тетяни Брухуновой. Вік відносинам не перешкода.

Наш Віктор Павлик так само досяг успіху: артисту 55 років і він ось-ось днями забрав 27-річну дружину Катерину з пологового будинку. У пари народився хлопчик Михайло. Цікаво, що Віктор став батьком вже в четвертий раз.

 

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.