З ким Григорій Чапкіс станцював останній вальс: дочка маестро зі сльозами на очах згадала батька в клініці

Днями країна попрощалася з Григорієм Чапкісом. Дочка легенди розповіла, як пройшли його останні дні.

13 червня стало відомо, що Григорій Чапкіс помер. Незважаючи на те, що з легендою виповнився 91 рік, все одно не вірилося ні шанувальниками, ні його колегам те, що маестро пішов з життя.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Відомо, що в 2020 році танцюрист переніс коронавірус і ускладнення після хвороби так і не дали йому можливості знову вийти на паркет. А танцювати хотів Григорій до останнього подиху. Відомо, що в 2019 році він навіть виконав свій легендарний вальс перед десятками камер. В останні дні музика і улюблений ритм в 3/4 допомогли йому знову на мить відчути себе живим.

Про останній танець легенди розповіла його дочка Лілія. Виявляється, останні дні Григорій провів в лікарні. Саме там, що б підтримати батька, жінка включила йому вальс.

Дочка Григорія Чапкіс Лілія розповіла про останні дні батька.

За словами жінки, музика враз оживила маестро, і хоч він і не міг повноцінно встати, він за руку, як міг, покружляв свою дочку.

Для Лілії це був самий зворушливий момент, адже тоді її батько вже сам розумів, що йому залишилося недовго …

Жінка зазначила, що тоді вперше за весь час хвороби батька побачила погляд, повний усвідомленості.

Нагадаємо, що країна попрощалася з Григорієм 18 червня. Поховали маестро на столичному Байковому кладовищі. В останню путь приїхав проводити танцюриста навіть Президент України Володимир Зеленський.

Помітили на церемонії Павла Зіброва, а так само Влада Яму.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?