Настя Каменських чесно зізналася, чи пропонували їй відносини за гроші: “Це було дуже давно “. деталі

Настя Каменських яскрава персона українського шоу-бізнесу. Поп-діва вперше зізналася в тому, що нам пропонують отримувала на початку кар'єри.

Настя Каменських ще з початку кар’єри виділялася серед всіх українських співачок: фігуриста, з нестандартною, схожою на латинську зовнішністю, дівчина завжди була в центрі уваги чоловіків. Саме ця поп-діва з легкістю розвінчала стереотип, що “сильній статі” подобаються повітряні стройняшки.

Як змінилася Настя Каменських
Як змінилася Настя Каменських

Співачка нещодавно була на інтерв’ю у Слави Дьоміна. Відомий ведучий поставив питання, яке цікавило багатьох шанувальників зірки: чи пропонували їй відносини за гроші.

Настя поводиться дуже розкуто на сцені і в своєму блозі, а не секрет, що в будь-якій країні є когорта багатіїв, які вважають престижним провести вечір з красивою зіркою вечора.

Настя Каменських брехати і викручуватися не стала. Розповіла все, як є:

“Це було дуже давно. Тільки почала наша група бути популярною … Мені це не подобалося. У мене було таке, що я побила чувака трояндами з шипами. У мене була мета своя. Я розуміла, що я хочу її домогтися самостійно “, – сказала поп-діва.

Настя Каменських дійсно дуже довгий час працювала над своєю популярністю. Пощастило їй стати дружиною в 2019 році. Чоловіком артистки став її екс-колега по дме – репер Олексій Потапенко. Він же репер Потап.

Співачка обожнює свого чоловіка. Тепер її мрія – це стати мамою. Раніше 33-річна Настя говорила, що їй немає різниці буде у неї хлопчик або дівчинка. Вона дуже чекає поповнення в родині.

 

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.