(Фото) Наташа Корольова похвалилася як її любить Тарзан: робить навіть педикюр своєї зоряної дружині

Наташа Корольова і Тарзан були на межі повного розриву відносин, але після перезавантаження обох, любов спалахнула з новою силою.

У 2020 році преса шуміла розлученням Тарзана і Наташі Корольової. Толком до розриву відносин стала інформація про зраду чоловіка співачки. Почалося цькування в мережі, і артистка вирішила відправитися на перезавантаження в Африку. Там вона жила практично в первісних умовах.

Співачка Королева Наташа і актор співак Глушко Сергій Тарзан

Але в Занзібар, де відчувала себе Наташа, раптово прилетів її благовірний. Тарзан зізнався в почуттях, подарував кільце з каменем за 9 тисяч доларів і заново зробив пропозицію. Тепер пара просто купається в любові.

ноги цілував

На своїй сторінці в Інстаграме, співачка опублікувала відео, де її коханий чоловік допомагав робити педикюр. Раптово Тарзан вирішив поцілувати пальчик своєї дружини.

Наташа Корольова і Тарзан

Так артист підкреслив наскільки сильно любить свою Наташу. Співачка в свою чергу захихотіла і сказала:

“Так що кому буде цікаво, що Серьога намалював мені на нігтики, який у мене стерся, завтра побачите в ефірі ” Жари “, – пообіцяла, співачка.

Що відомо про шлюб Тарзана і Наташі Корольової?

Найяскравіша пара шоу-бізнесу почала жити разом в 2001 році. У обох цей шлюб був вже другим. Перша дружина Сергія, Олена Переведенцева, була військовою, як і він сам. Але сімейне життя не задалася. Глушко вирішив спробувати щастя в Москві.

У 2002 році у пари Наташі та Сергія народився син. Названий на честь прадіда Архипа Розриваючи, при народженні мав прізвище Поривай, в 2018 році заспівав з матір’ю пісню.

 

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.