Дочка онкохворий Анастасії Заворотнюк розповіла як живе зараз сім’я: немає навіть гарячої води. Деталі.

Анастасія Заворотнюк досі не з'явилася на публіці. Затяжна хвороба відобразилася і на близьких артистки.

Всенародна улюблениця і няня Анастасія Заворотнюк ось уже який рік невпинно бореться з хворобою. Організм актриси вразила пухлина. Зірка пішла від публіки на тривале лікування і більше не користується навіть соціальними мережами. Про стан Анастасії зрідка повідомляє її дочка Анна.

Гліобластома. Онкологія.

Анастасія Заворотнюк зі своєю старшою дочкою Ганною
Анастасія Заворотнюк зі своєю старшою дочкою Ганною

Примітно, що на перших порах, коли ймовірно Настя тільки проходила діагностику, вона ще продовжувала виходити в світ і працювати. На шиї з’явився шрам, який свідчить про те, що у артистки брали проби на гліобластом. Діагноз, на жаль, підтвердився.

Анастасия Заворотнюк в сериале Каспий 24
Анастасія Заворотнюк в серіалі Каспій 24

Хвороба стала долати і Заворотнюк разом з сім’єю прийняла жорстке рішення: нікому не говорити всіх подробиць стану Анастасії.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Складно не тільки самої прекрасній няні, а і її сім’ї. Чоловік актриси, будучи публічною людиною, так само пішов з мережі. Дочка Анна ж навпаки – веде публічний блог і намагається триматися оптимістом.

Нещодавно дівчина розповіла, як залишилася без гарячої води і що з цього вийшло:

“Коли вже включать цю воду ?! Ось цікаво, що живучи в повному комфорті, ми його навіть не цінуємо. Хто ще мучиться? Я була впевнена, що її включають завтра, але перевірила і виявляється це станеться тільки 1 числа … “, – написала дочка зірки.

Виявляється, що під час ремонту сім’я забула поставити нагрівач. Звідси і проблема. Анна запитала поради у передплатників.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.