Бабуся з “Татусеві дочок ” Ольга Волкова купила місце на кладовищі і назвала цінник: “Півтора мільйона рублів “

Ользі Волковій 82 роки. Жінка зробила відчайдушний крок: вже обзавелася місцем на цвинтарі. Навіщо вона це зробила - читайте далі.

Ольга Волкова – талановита і відома актриса “старого гарту “. Вона філігранно грає на екрані, а її типаж дозволяє бути затребуваною в будь-якому віці.

Ольга Волкова знялася в серіалі “Татусеві дочки”

Артистка стала неймовірно пізнавана після ролі бабусі в серіалі “Татусеві дочки “. Їй дістався образ дуже інтелігентної жінки, яка без розуму від науки і біології, але не дивлячись на всю освіченість, їй не заважало відпускати їдкі коментарі в сторону свого екранного зятя.

Ольга Волкова в молодості

До “Татусеві дочок ” в молодості Ольга знялася в багатьох відомих фільмах: “Забута мелодія для флейти “, “Жорстокий романс “, “Будні і свята Серафими глюкин “.

Зараз жінці 82 роки і вона вже задумалася про вічне.

Видавництво “Старх ” передає , що актриса вже купила собі місце на цвинтарі.

Виявляється, після смерті свого третього чоловіка Ольга настільки переживала сильно втрату, що знайшла новий сенс життя в підготовці до відходу у вічність.

Актриса говорить, що просто так прах покійного не видають і необхідно поховання. За словами Волкової, вище за все цінник на цвинтарях Москви: 3 мільйони російських рублів. За МКАДом в половину дешевше.

Для себе вибрала Ольга місце в Московській області. Там же похований і її чоловік.

Але на здоров’я актриса поки не скаржиться. Зараз навіть шукає роботу в кіно. Каже, мовляв сім’я велика, потрібно допомагати дітям.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.