Співачка МакSим в комі: апарат ШВЛ не справляється, лікарі підозрюють нову хворобу. Які шанси одужати?

Співачка Марина Максимова потрапила в клініку з діагнозом пневмонія 15 червня. Лікарі оптимістично були налаштовані, але стан погіршився.

Співачка МакSим в житті пережила вже багато прикростей після аварії в квітні 2019 року. Дівчина отримала багато дрібних травм, була вся в гематомах і саднах, але їй вдалося реабілітуватися і навіть знову почати виступати на сцені.

Марина Максимова
Марина Максимова

Чому МакSим в комі: хронологія подій

15 червня артистка опублікувала своє останнє фото в Інстаграме: вона вже перебувала під крапельницями. За 4 дні до цього співачка відчула нездужання. У своїй публікації Марина просить вибачення у фанатів за скасування виступу. Зірка повинна була дати концерт 19 червня.

Уже в клініці співачку ввели в штучну кому і підключили в ШВЛ. Тепер, коли легкі вражені на 100%, Марину планують підключити до ЕКМО.

Суть роботи механізму апарату наступна: у пацієнта забирають кров, проганяють через апарат, насичують її киснем і повертають назад.

Лікарі оцінюють стан зірки, як важкий і вважають, що шансів вижити небагато: 1 до 10.

Так само запідозрили у знаменитості деякі симптоми, які можуть вразити печінку.

сім’я МакSим

Марина – двічі мама. У 2009 році вона народила дочку від свого звукорежисера, але всього через 2 роки пара розлучилася. У жовтні 2014 року МакSим народила другу дочку, Марію, від бізнесмена Антона Петрова.

Цей шлюб прожив рівно рік. З 2015 відомо, що у Марини чоловіка немає, зате був співмешканець, ім’я якого замовчується самою співачкою.

З батьками теж не все так просто: відомо, що батько довгий час боровся з онкологією. У 2018 році було відомо, що у чоловіка була 4-я стадія.

 

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.