(Відео) Як співає насправді екс-дружина Дзідзьо: співачка давно хотіла підкорити своїм голосом сцену

Епатажний співак Дзідзьо в цьому році розлучився зі своєю дружиною, яка стрімко почала розвивати творчу кар'єру.

Михайло Хома і його дружина Ярослава зі студентських років були разом. Обидва намагалися розвивати себе в музичній творчості.

Коли справа наближалася до розлучення, дружина артиста раптово заявила, що Дзідзьо був ще тим тираном: не давав їй можливості розвиватися, як співачці.

весілля Дзідзьо
весілля Дзідзьо

Але незважаючи на незгоду чоловіка, Ярослава все одно пробувала себе в ролі артистки. Вона в 2018 році пішла на кастинг популярного музичного шоу “Х-фактор “. Послухайте, як звучить її справжній голос:

На сцені дівчина співала авторську пісню. Найбільше підтримала Ярославу Настя Каменських, яка тоді була в журі проекту.

За словами поп-діви, вона, дивлячись на дружину Дзідзьо на сцені, чітко розуміла, що переживає конкурсантка. Справа в тому, що сама Каменських, хоч і була популярна в Україні, але сольну кар’єру почала тільки в 2017 році.

Звичайно, Ярославу взяли в проект, адже її пісня “Чиста, як сльоза ” і такий же чистий дзвінкий голос підкорили серця і глядачів, і суддів.

Примітно, що після свого тріумфу, артистка навіть за лаштунками не стала передавати привіт відомому чоловікові. Співачка скромно сказала, що вона хоче, що б Михайло сам все побачив по телевізору.

До речі, однією з причин розбіжностей в сім’ї Ярослава назвала саме проблему творчої реалізації. Найбільше їй було прикро, коли Дзідзьо записував хіти з Ольгою Цибульською, коли вдома чекала не менш співає дружина.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.