Аліна Гросу зізналася, коли планує стати матір’ю: “Я безумовно думаю про дітей”

26-річна співачка Аліна Гросу в інтерв'ю зізналася, що вже замислюється про дітей.

Аліна Гросу – українська співачка і актриса, яка почала свою кар’єру ще у віці 5 років. Якщо тоді, Аліна була маленькою, смішною дівчинкою, яка співала завзяті пісні, то зараз Гросу – пекуча блондинка з провокаційними піснями і яскравою зовнішністю.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу виросла – фото співачки у всій красі

Увагу публіки вона приваблює не тільки творчістю, а й бурхливим особистим життям. У свої 26 років Аліна встигла зіграти пишне весілля і розлучитися. А через кілька місяців після розлучення артистка представила публіці свого нового коханого – актора Романа Полянського.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Нещодавно Аліна Гросу дала інтерв’ю виданню OBOZREVATEL, де відверто розповіла, чи планує вона дітей. Дівчина зізналася, що спочатку хоче реалізуватися і впевнено стояти на ногах. Аліна Гросу відзначила, що у неї багато проектів, які вона хоче закінчити, і вже потім планувати дітей.

“Безумовно думаю (про дітей). І про молодшого брата я весь час думаю, я його шалено люблю. А свої діти, трохи пізніше, тому що хочу відбудуться і стовідсотково стати на ноги. “, – зізналася Аліна Гросу.

Варто зазначити, що у нового обранця Аліни Гросу вже є дитина. 37-річний Роман Полянський довгий час був одружений і має 10-річну доньку.

Більше про те, як змінювалася Аліна Гросу за роки на сцені дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.