Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розлучилися: що вказувало на короткостроковість цих відносин зірок

Перша українська холостячка Ксенія Мішина так і не змогла побудувати завдяки проекту сім'ю. Олександра Еллерт кинула зірка.

За відносинами Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт стежила вся країна. Але виявилося, що сімейного життя не судилося скластися. Чому? Питання риторичне.

Сама артистка вирішила повідомити про розрив в Інстаграме, але так і не розкривши причин розбрату з уже колишнім коханим.

У цьому матеріалі ми розглянемо всі знаки, які пророкували кінець відносинам зірок. Серед них: відрядження, відписки в соціальних мережах і інші кармічні підказки.

Перше розставання Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт

14 квітня цього року актриса отписалась від благовірного в соц. мережах і видалила всі публікації. Тоді пояснень такого спонтанного рішення не було.

Від’їзд в Хорватію

Тоді ж в квітні Ксенія поїхала до Хорватії. Шанувальники сполошилися, мовляв втекла від обранця. Але виявилося, що Мішин просто запросили на зйомки.

Ксенія Мішина на зйомках в Хорватії
Ксенія Мішина на зйомках в Хорватії

Серед усього іншого, за публікаціями Ксенії Мішиной було помітно, що вона ще досі не може забути свою “холосту ” життя. Зірка показувала фото зі зйомок проекту про любов, де в кадрах був далеко не Олександр Еллерт, а його суперники.

Чи не соромилася викладати і любовні сцени з іншими хлопцями, правда тільки з кіно.

Навіть ділилася досвідом, як ефектно показати з практично незнайомим чоловіком амурні стосунки на камеру.

Сам же Олександр Еллерт ще не висловив своїх емоцій з приводу розставання.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.