Юлія Леус вперше показала обличчя дочки від Андрія Джеджули: стало зрозуміло на кого насправді схожа дитина

Андрій Джеджула і Юлія Леус публічно з'ясовують стосунки. Але навіть ці сімейні сварки не заважають жінці насолоджуватися материнством.

Ім’я Андрія Джеджули пов’язано не тільки зі сценічним творчістю, а й з сімейними драмами. Про його розлучення з першою дружиною, Сантою Дімопулос НЕ усі говорили тільки ледачий. Тепер новий скандал – шоумен публічно з’ясовує стосунки з нинішньою дружиною Юлією Леус.

Пара вже була в центрі уваги через те, що жінка на своїй сторінці в Інстаграме розповіла, як у неї мало не стався викидень через сварку з рукоприкладством.

Загальним дитині таки судилося з’явитися на світло і недавно Юля показала, як виросла її донечка.

Дівчинку звати Аделіна. Фотографією жінка вирішила поділитися на честь свого Дня народження – Леус виповнилося 35 років.

“Вона мій подарунок, який зробила собі сама, свою маленьку копію “, – емоційно написала Юлія.

Дійсно, дівчинка дуже схожа на свою маму: блакитноока, світловолоса і така ж улибашка! Папа ж дівчинки – навпаки: темноволосий, кароокий. Можливо малятко ще зміниться, адже часто блакитний колір очей з віком у дітей стає коричневим.

З чого почався публічний скандал?

Відносини сім’я з’ясовує на очах у всіх фанатів. На своїх Інстаграм-сторінках пара в деталях розповідає про те, як протікає у них сварка.

Відомо, що Юлія розповіла у себе в сторіз про абьюз з боку чоловіка. Відповідь надійшла негайно і публічно. Андрій порадив дружині звернутися в поліцію.

Так само був ще один епізод у житті подружжя: Юлія поїхала на кілька днів з дитиною, а Андрій заявив, що жінка безвісти пропала.

Юля Леус

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.