(Відео) Оля Полякова похвалилася співом дочки Маші: гідну зміну підготувала собі Суперблондинка

Оля Полякова - відома співачка. Схоже, дочка пішла стопами матері.

Відома співачка Оля Полякова виховує двох прекрасних дочок. Якщо молодша Аліса ще дитина, то старша Маша – цілком відбулася дівчина. Вона, як і мама захоплюється музикою.

У свої 16 років у Маші вже є свій музичний колектив. Перший виступ освітила Оля Полякова у себе в Інстаграме.

Маша Полякова

Дівчинка співає в стилі “рок “, а на імпровізовану сцену вийшла в міні-сукню і кедах. Публіка була задоволена, а сама Оля Полякова не втрималася, що б не підспівувати своєї Марії.

Маша Полякова

Маша Полякова підростає на заміну матері?

Вже давно все помітили приголомшливу подібність старшої і середньої Полякової. Маша – дійсно копія своєї мами. Дівчинка навіть вже виступала на сцені. Правда, не в якості співачки, а артистки розмовного жанру.

Коли Оля Полякова була тренером “Ліги Сміху “, в одному з номерів брала участь і її старша дочка.

Маша Полякова в образі

Марія копіювала мати: їй створили винятковий образ з білим перукою і довгим вечірньою сукнею. В’їхала на сцену по-королівськи – на білому коні.

Відома мати щосили морально підтримує дочку, а так само не забуває піарити її на сторінці свого Інстаграма. Маші це до душі, вона реалізувала себе ще й як дитячий блогер. Бере вже навіть гонорари за рекламу.

Чи будуть обидві Полякови виступати в дуеті – поки Суперблондинка не анонсованого ніякої роботи з донькою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.