54-річна Ольга Сумська розповіла, чим рятувати суглоби і наробила сама настойки: не довіряє медицині?

Ольга Сумська - популярна актриса, яка прославилася завдяки таланту. Незважаючи на статус, зірка не соромиться бути простий і спілкуватися з фанатами.

Легендарна українська Роксолана, Ольга Сумська, вже стала бабусею, адже старша дочка Антоніна подарувала їй онуків. Віку актриса не соромиться і намагається підтримувати активне спілкування зі своєю аудиторією. Веде вона його через свою сторінку в Інстаграме.

Ольга Сумська привітала маму з Днем Матері
Ольга Сумська

Актриса розповідає в мережі не тільки про своїх ролях або телепроектах, вона із задоволенням ділиться рецептами улюблених страв і навіть лікувальних настоянок. Так, Ольга видала практично сімейну таємницю: написала бабусин лікувальний рецепт.

Виявляється, що Сумська – справжня майстриня. Теледіва вміє приготувати настоянку з каштанів, та ще й таку, яка допоможе від болю в суглобах.

Рецепт дуже простий:

“Збираємо каштанчики, ріжемо, розкладаємо по банках, заливаємо горілкою або самогоном (домашній ще краще). Закриваємо звичайними кришками з пластика або які є, ставимо в темне місце на 15 діб (не менше), а краще настояти місяць. Тримати в шафі на кухні тільки в темному!

Термін зберігання не обмежений.
Натираємо настоянкою суглоби (коліна, лікті, хребет), все, що ниє і дає про себе знати … Моя бабуся робила компреси на хворі коліна “, – порекомендувала Ольга.

Актриса не комплексує через свій вік. Вона продовжує зніматися в кіно і грає в театрі. До сих пір Сумська їздити з гастролями по всій країні і відвідує світські заходи.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.