Мама Насті Каменських взяла на руки ніжного малюка: “Багато-багато радості “. Невже онуків дочекалася?

Чутки про вагітність Насті Каменських ходять в мережі вже давно. Вперше шанувальники побачили не округлий живіт, а милого малюка.

Настя Каменських – ефектна артистка, яка змогла побудувати не тільки кар’єру, а й реалізувати себе, як щаслива дружина. Потап обожнює дружині, але про дітей поки мови не веде. У самого репера вже є син-підліток.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Поп-діва не раз зізнавалася, що дуже вже хоче стати мамою. Для неї немає різниці, хто у них з Потапом з’явиться: хлопчик чи дівчинка. Любити малюка обіцяє безмежно.

Але сам Олексій натякнув, що сім’я у них дуже щаслива і мамі Насті є кого няньчити на руках. Репер показав дуже ніжну фотографію, де зібрані всі найближчі. На ній Лідія Каменських тримає крихітного дитинку, який сором’язливо відвернувся від камери.

Пухкий малюк притискається до жінки, а та не може приховати емоцій радості від спілкування з ним з позитивної обстановки. Тільки у Насті Каменських на руках її улюблениця Мімі.

“Повна хата! Багато-багато радості “, – написав захоплений Потап.

У коментарях написали багато теплих слів, але і не могли шанувальники не звернути уваги, що дружина Олексія могла б теж вже няньчити сина або дочку. Передплатники відзначили:

  • Світлі люди !! відчуваю кожного
  • Класно, якби замість собачки у Насті на руках був ваш загальний дитинка
  • Насті вже потрібно своє дитя тримати
  • Миру і Добра. Фото клас!!!!

Сама ж зірка ніяк не відреагувала на непроханих порадників.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.