Світлана Лобода повернулася в Україну: поп-діва зупинилася в столиці і вже роз’їжджає по гостям

Співачка не давала виступів в Україні з 2015 року. Працювала Світлана закордоном.

Світлана Лобода та Ані Лорак стали одними з перших артисток, які не змогли працювати в Україні після 2014 року: зриви виступів, акції протестів – все це змусило співачок виїхати з країни. Цікаво, що підопічної Крапивиной раніше пропонували виступити у нас.

В цьому році поп-діви мають намір знову підкорювати українську сцену. Якщо Ані Лорак планує прибути до нас тільки в серпні, Світлана Лобода вже насолоджується часом зі своїми друзями.

Новиною про зустріч із зіркою поділилася дружина ведучого Анатолія Анатоліча – Юлія. Зібралася компанія на Київському морі.

Світлана Лобода

“Наш Ніл в надійних руках “, – написала Юлія.

Йдеться про те, що артистка познайомилася з немовлям, який з’явився в родині Анатолія Анатоліча 20 червня.

Сама Світлана так само опублікувала зворушливу фотографію на своїй сторінці в Інстграме. Лобода по-материнськи притиснула дитинку. Артистка привітала пару з поповненням:

“Здоров’я малюкові і великої удачі ”
Так скучила за цим відчуттям … Захотілося знову “, – ніжно написала співачка.

Хлопчика назвали Нілом неспроста. Дружина ведучого розповіла, що вибирала таке ім’я, в якому б була буква “Л “. Це було дуже важливо. Виявляється, у всього сімейства є ця буква в імені. Ніл став третьою дитиною і першим сином в сім’ї.

Цікаво, що народився малюк в дуже символічний час: він з’явився на світ рівно о 13:13.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?