Оля Полякова в люті: не пустили на літак. Суперблондинка Застрягла з донькою в аеропорту з 10-ю євро

Оля Полякова одна з впливових зірок нашої естради, але навіть їй не вдалося вплинути на рішення авіакомпанії.

Оля Полякова багата і знаменита. Проте, навіть все її стан не може допомогти, якщо авіакомпанія вирішує не пустити на борт пасажира.

Про свою невдачу Суперблондинка розповіла в сторіз на своїй сторінці в Інстаграме.

Артистка разом зі своєю старшою дочкою Марією летіла в Ніццу, але так вийшло, що на стикуванні співачку довго не випускали з літака. Затрималися і інші пасажири.

Оля Полякова

Зірка прийшла вже до свого гейту, коли посадка на її рейс була завершена. У порожньому залі очікування залишилася співачка одна з Машею.

Нікого не соромлячись Оля обклала нецензурною лайкою компанію-перевізника. Але з ситуації Полякова все-таки викрутилася. Їй вдалося домовитися, що б полетіти до Ніцци наступним рейсом.

“В якості компенсації, компанія Люфтганза запропонувала мені витратити 10 євро в магазинах і ресторанах аеропорту “, – розповіла Суперблондинка.

Оля Полякова показує нові квитки

Чи не засмутилася від того, що відбувається лише дочка Олі Полякової. Маша намагалася потрапити в кадр записуючої історії матері, щоб розповісти про те, чим планує займатися під час очікування. Дівчинка розповіла, що буде знімати тик-токі, поки їх не пускають в літак.

Чим закінчилася історія і чи змогла потрапити артистка на новий рейс – невідомо. Головне, що як завжди з гумором змогла виплутатися з історії.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.