Михайло Поплавський показав, чим можуть похвалитися хлопці з села: і грядку зоре, і трактор осідлає

Михайло Поплавський - яскравий представник шоу-бізнесу. Виявляється, спів - не єдиний його талант.

Михайло Поплавський. Герой цього матеріалу пройшов тернистий шлях до зірок. Народившись в селі в простій родині, він зміг підкорити столицю і стати значимою персоною. Співак своїм прикладом показує, що не має значення місце народження, а головне – працездатність.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Співак вже багато років живе в Києві, але до сих пір пам’ятає, як керувати трактором і полоти город. У новому жартівливому ролику для Інстаграма він показав, що значить бути роботящім.

За сюжетом Михайло Михайлович хоче здивувати симпатичну дівчину. Вона ж – дама міська, в сторону таких як Поплавський, навіть не подивиться.

Але тут співак спритно схоплюється на трактор і їде на улюблений город. Рубає власноруч артист дрова і закидає в сарай сіно. Звичайно, після такого жодна панянка не встоїть!

Що пов’язує Поплавського і село?

Народився Михайло Михайлович в селі Мечиславка на Кіровоградщині. Його з дитинства привчали до праці і зовсім в юному віці майбутній артист пішов працювати помічником комбайнера.

Цікаво, що освіта Поплавський теж отримав робочого напрямки. Він навчався в легендарному промисловому місті Горлівка, що на Донеччині.

Але музичний талант вдалося розкрити зовсім в непередбачуваних обставин. Після армії молодий Михайло пішов вчитися в училище культури в Олександрії.

 

 

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!