Як закохалися Юрій Горбунов та Катя Осадча: складний розрив і діти із запізненням

Історія знайомства зіркових телеведучих Каті Осадчої і Юри Горбунова почалася одночасно з історією телевізійної програми «Світське життя» ( «Світське життя»).

Молоді люди познайомилися на зйомці першого випуску програми навесні 2005 року. Це сталося на єдиному концерті в Києві Лучано Паваротті, яким маестро завершував свої прощальні гастролі. Тоді починає телеведуча Осадча взяла інтерв’ю у вже відомого телеведучого Горбунова, який прийшов на концерт видатного тенора.

Наступні 10 років телеведучі зрідка перетиналися на знімальних майданчиках – Катя брала у Юри інтерв’ю, але ніколи вони не працювали разом. І ніколи ні у одного з них не виникало трепетного передчуття – ось вона, моя любов! Вони навіть уявити собі не могли, що стануть чоловіком і дружиною.

Екатерина Осадчая
Катерина Осадча

Романтичні почуття у Юри і Каті з’явилися під час зйомок вокального телевізійного шоу «Голос країни» ( «Голос країни») – вони удвох вели це шоу в 2016 році. «За лаштунками програми протікав службовий роман» – так сказала сама ведуча у програмі «Світське життя».

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Про це широка громадськість дізналася на самому початку 2017 року, коли з’явилося повідомлення про те, що Катя Осадча незабаром повинна народити від Юрія Горбунова і виходить за нього заміж. Пара хотіла, щоб дитина з’явилася на світ в законному шлюбі. Пишного весілля не було. Одруження молоді відзначили весільної вечіркою. Дитина у подружжя народився через 15 днів після вечірки 18 лютого 2017 року. Хлопчика назвали Іван.

Юрій Горбунов старший за свою дружину на 14 років. Перший його дитина з’явилася на світ, коли чоловікові виповнилося 47 років.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Під час розвитку відносин закохані були вільні. Горбунов розлучився з першою дружиною в 2015 році, зберігши теплі стосунки з колишньою дружиною і прийомною дочкою. Осадча розійшлася з першим чоловіком ще в 2004 році. Вона вийшла заміж в 18 років, і її синові Іллі від першого шлюбу було 14 років, коли народився його братик.

Помилково здається, що Катя набагато вища за свого чоловіка. Насправді вони майже однакового зросту. Зростання Горбунова 177 сантиметрів, а його дружини – 179 сантиметрів. Просто Осадча завжди з’являється в публічних місцях на високих підборах і в капелюшках або з високою зачіскою – такий її імідж. У повсякденному житті Катя вважає за краще кросівки.

Катя Осадча на яхті
Катя Осадча на яхті

У своїх інтерв’ю телеведучі заперечували можливість появи в родині ще одну дитину, однак нічого конкретного з цього приводу не говорили. На початку 2021 року з’явилися чутки про чергову вагітність Катерини, які вона ніяк не коментувала. 1 травня 2021 року в випуску програми «Світське життя» телеведуча нарешті зізналася, що вони з чоловіком чекають на другу дитину.

Катя Осадча
Катя Осадча в 2021 році влітку чекає третю дитину

Горбунов і Осадча щасливі в сімейному житті. На питання, що найбільше він цінує в своїй дружині, задумавшись, Юрій відповів «Все!».

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.