Настя Каменських не втрималася і показала як розшила свій наряд: готуватися приховувати округлий животик?

Настя Каменських уже 2 роки в шлюбі, але так і не стала мамою. Невже її мрія таки збудеться?

Настя Каменських – яскрава і затребувана співачка. Дуже багато зробила артистка для своєї кар’єри і тепер домоглася успіху. Поп-діва – улюблений гість телепроектів, а квитки на її концерти ракупаются в лічені дні.

Змогла відбутися зірка і в шлюбі, віддавши своє серце Потапу.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

У свої 34 Настя мріє подарувати коханому сина або дочку.

Нещодавно співачка показала, що попрямувала в ательє за новим вбранням. Можна подумати, що зірка вирішила розшити костюм для того, що б приховати животик.

Настя Каменських

Чому Настя Каменських не може завагітніти?

Поп-діва не приховує, що у неї вже прокинувся материнський інстинкт. Але поки народити малюка не виходить. Причин співачка не розкриває.

Шанувальники пліткують про те, що зірка сильно захопилася кар’єрою. Дійсно, як тільки карантин послабили і з’явилася можливість виступати, Настя одразу взялася за справу і вже порадувала фанатів першими концертами і виступом на фестивалі.

Примітно, що сам Потап не розповідає про плани на майбутню дитину. У чоловіка вже є син-підліток.

Андрій проживає з мамою, Іриною Горовий. З батьком бачиться часто і навіть їздить з ним на відпочинок. Зовсім теплих відносин з Настею у дитини не склалося, хоча і дитина адекватно сприйняв новину про розлучення батьків.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.