Чому Катя Осадча довго не розповідала про вагітність: чого боялася мама з досвідом і хто розсекретив її

Катя Осадча вагітна втретє, але радісну новину шанувальники почули завдяки шоу "Світське життя ". Чого побоювалася зірка?

Катя Осадча. Героїня цього матеріалу – найвідоміша світська левиця і любителька сміливих питань зірок. Артистка знайшла в собі сили і талант не тільки займатися кар’єрою, а й час для сім’ї.

Перший шлюб, хоч і був не зовсім вдалим, але подарував артистці старшого сина Іллю.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею

Хлопчик уже став справжнісіньким завидним нареченим, а у теледіви в животику підростає зміна. Батьком стане шоумен Юрій Горбунов.

Чому приховувала вагітність?

Вагітна Катерина Осадча у відпустці
Вагітна Катерина Осадча у відпустці

Зараз 37-річна ведуча активно хвалиться животиком і на всю публікує фото в купальнику. Але до травня цього року шанувальники могли тільки здогадуватися про те, що під серцем Катя носить маленький подаруночок долі.

Довго вдавалося приховувати вагітний живіт Осадчої завдяки своїй худосочною конституції і правильно підібраним вбранням, а розсекретити довелося тільки тоді, коли на інтерв’ю “Світського життя ” Оля Полякова помітила зміни у фігурі зірки.

У своїх відповідях Катерина була дуже лаконічна. Вона парою пропозицій підтвердила те, що вагітна, а ось чому приховувала цей факт – не розказала.

Є прикмета серед жінок, в якій мовиться про те, що чим довше оточуючі не знають про дитину – тим здоровіше буде протікати вагітність. У народі вважається, що говорити про майбутнє спадкоємця можна не раніше 4-5 місяці, коли живіт ніякої одягом неможливо прикрити.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.