Хто сильніший за все підтримував Тіну Кароль після прощання з Євгеном Огіром і допоміг виховати сина Веню?

Тіна Кароль нарікала на життя: залишилася одна з дитиною. Але правда в тому, що у поп-діви була все-таки підтримка з боку.

Тіна Кароль, будучи зовсім молодою, залишилася без головного людини в її житті – коханого чоловіка. Євген Огір буквально танув на очах у дружини: рак шлунка не залишив шансів. Співачка робила все, що було в її силах, але дива не сталося.

28 квітня 2013 року Євген пішов з життя.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

Найбільше Тіна боялася залишитися наодинці зі своїм горем. Але, виявилося, у співачки була потужна підтримка. Брат артистки підставив своє мужнє плече. Станіслав, так звуть родича поп-діви, навіть був з нею на кладовищі на річницю Євгена.

Тіна Кароль з мамою і братом Станіславом
Тіна Кароль з мамою і братом Станіславом

Не залишили в біді Кароль і її вірні шанувальники. Співачка буде потім не раз згадувати про те, яку колосальну підтримку їй надали прості люди.

Фанати створювали сторінки, де ділилися теплими словами на адресу Тіни і розповідали свої історії, щоб втішити зірку. Артистка розповідала, що навіть вночі, коли не могла заснути, заходила в інтернет і читала добрі повідомлення.

Відволікалася Кароль і завдяки своїй роботі. Тіна твердо знала, що її улюблений Женя був би проти скасування концертів і виступів. Саме виходячи на сцену, зірка давала собі зрозуміти, що життя триває.

Одного разу її прикладом надихнулася прихильниця, якій довелося пережити свого сина. Жінка від душі дякувала співачку за мужність і мотивацію.

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".