Українські пари, які категорично несумісні, але все одно продовжують бути разом

На перший погляд, ці зірки українського шоу-бізнесу не підходять один одному – за зростом, звичками, зовнішністю чи іншими характеристиками. Попри всі несумісності, вони продовжують бути разом. Пропонуємо вам топ-5 українських пар, в яких помітні розбіжності, але які продовжують любити один одного до нестями.
Ольга Сумська хоч і має нижчий зріст, ніж Віталій Борисюк, все ж на високих підборах вона на майже на голову вища за чоловіка. Однак пару це не хвилює. Вони щасливо живуть в парі уже 25 років.
Незважаючи на різницю у зрості у 12 сантиметрів, пара Юрія Горбунова та Катерини Осадчої вважається зразковою, а їх історія кохання однією із найромантичніших.
На перший погляд Юлія Саніна та Володимир Бебко мають кардинально різні смаки та звички. Втім, насправді, вони разом і живуть, і виховують сина, і виступають на одній сцені.
Арсен Мірзоян та Антоніна Матвієнко познайомилися на Голосі країни. Вона – донька народної артистки України, яка виконує традиційні українські пісні. Він – до шоу працював на металургійному заводі.
Потап і Настя довгий час виступали у дуеті, а про романтичні стосунки зізналися через 13 років після знайомства у день весілля.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.