Як співає Настя Приходько без фонограми: в мережу потрапило відео з першого кастингу співачки. Її голос вас здивує

Настя Приходько вважається однією з найталановитіших співачок сучасності. Дізнайтеся який голос у неї насправді.

Анастасія Приходько. Ця артистка – бажана гостя ряду телепроектів, а так же національних концертів. Зірка так само була на Євробачення. Вважається, що її голос відрізняється особливою силою і унікальним тембром. Але чи так це насправді?

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

У мережі з’явилося відео, де молода Настя намагається пройти кастинг в групу “ВІА Гра “. Видно на кадрах, що дівчина дуже хвилюється.

Кадри з особистого архіву співачки. На них їй всього 16 років і Настя сама на себе не схожа: довге волосся, фарбовані в світлий відтінок. Макіяжу немає і дівчина прийшла на кастинг в групу “ВІА Гра ” в звичайному светрі. Виконувала артистка народну пісню, яка відмінно розкрила її вокальні здібності.

Свій досвід Приходько описує наступним чином:

“Повертаючись до теми мого голосу …
Це фрагмент кастингу в групу “ВІА Гра “, та й таке було, і мені тоді здавалося що краще пісні для цієї групи просто не може бути. Але суть в іншому, мені тут 16 років! 16! “

Природно, в колективі “ВІА Гри ” Насті не було. Проте, її таки запримітив Костянтин Меладзе, а з його братом Валерієм, артистка навіть дуетом виконувала композицію.

У коментарях прихильники підтримали Анастасію. Передплатники високо оцінили вокал зірки, а так само написали, що вона – вище за інші схожі поп-груп і не повинна абсолютно засмучуватися, що колись її не взяли в прославлене тріо.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.