Дмитро Комаров показав молодецьку завзятість: скочив на мотоцикл, що б довести юну дружину на що здатний в 38

Дмитро Комаров порадував шанувальників новою фотографією. Бравий чоловік у красуні Олександри Кучеренко!

Дмитро Комаров в шлюбі Олександрою Кучеренко – не перший рік. Союз дуже цікавий: ведучому 38 років, а його обраниці – 23 роки. Проте, пара відмінно уживається, багато подорожує і радує одне одного романтичними сюрпризами.

Нещодавно шоумен показав, як хвацько в Пакистані він осідлав мотоцикл. Транспорт – непростий, а прикрашений власником. “Залізний кінь ” – справжній витвір мистецтва.

Надихнувся артист місцевими шедеврами автопрому і вирішив теж не розмінюватися на дрібниці:

“… Декор коштує дорожче самого автобуса. Я був настільки вражений, що вирішив створити свою ” картину на колесах “, купив старий мотоцикл приблизно за 430 доларів і звернувся до найвідомішого майстра в країні. За три тижні він перетворив цього дідка з двигуном 125 “кубиків ” в шедевр, який гідний стати музейним експонатом “, – написав Комаров.

Чому у пари Кучеренко-Комарова до сих пір немає дітей?

У 2019 шоумен одружився на “Міс Україна 2016 ” Олександра Кучеренко. Відомо, що закохані довго зустрічалися до того, як надіти обручки.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Але, через 2 роки, сім’я так і не зважилася на головний крок – завести дітей. Дмитро все так же їздить по світу, а його дружина штурмує телебачення і вдосконалюється як телеведуча.

Проте, про малюка Комаров мріє. Побачивши світ, він зрозумів, що хоче виростити майбутнього сина або дочку вільною особистістю. У вихованні не збирається нав’язувати свої погляди і хоче забезпечити комфортні умови для розвитку.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.