Зламали Інстаграм-аккаунт Лариси Доліної: зірка в засмучених почуттях звернулася до шанувальників з проханням

Ларису Доліну не раз підозрювали у зловживанні редакторами знімків. Тепер їй більше ніде викладати свої фотографії.

Лариса Доліна не раз публікувала знімки, на яких хвалилася моложавим бравим виглядом. Тепер її сторінку зламали в Інстаграме, а сама артистка з сумним виглядом повідомила, що залишилася без звичного каналу спілкування з шанувальниками.

Лариса долина з перукою та без
Лариса Долина

Артистка звернулася до своїх передплатників через сторінки інших зірок.

Звернення Лариси Доліної

“Дорогі передплатники, друзі і колеги. У мене сьогодні сталася неприємність, мій акаунт в Інстаграмме зламали … Я сподіваюся незабаром відновлю його і ми з вами знову зв’яжемося, ви дізнаєтеся, що це саме я. А зараз спасибі за розуміння “, – говорить знаменитість.

Дійсно, зараз потрапити на сторінку артистки – неможливо. Зірка виглядає засмученою. Крім пояснення того, що сталося з аккаунтом, співачка попросила всіх, хто стежив за її життям в мережі, не реагувати на повідомлення від хакерів.

Чому прихильники ополчилися на Ларису Доліну за знімки?

Ларису викрили в тому, що вона стала з віком великим любителем віртуальних омолоджуючих процедур по засобам редагування фото.

Лариса Долина

Дійсно різницю між живими відео і знімками можна помітити, але диванні критики не змогли втриматися, що б не залишити образливий коментар на адресу зірки.

Проте, співачка реагувала на всіх “цінителів ” її Інстаграма дуже по-філософськи. Вона не звертала уваги на тих, хто не шкодував для неї неприємних слів. З тими ж, хто конструктивно висловлював свої думки співачка по-доброму спілкувалася.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.