Старша дочка Ірини Горовий похвалилася татуюванням: 50 штук в 24 роки – розписала себе з голови до п’ят

Ірина Горві, колишня дружина Потапа, сама виховувала двох дітей.

Ірина та Наталя Горові зовсім не виглядають як мати і дочка. Вони швидше нагадують подружок або сестер. Обидві стрункі, підтягнуті, стильні і в татуюваннях. Якщо у продюсерша всього кілька пам’ятних знаків, то її спадкоємиця перевершила в десятки разів.

Молода 24-річна дівчина похвалилася тим, що 50 татуювань примудрилася зробити за своє життя. Є великі роботи, а є зовсім маленькі скромні написи.

“У мене 50 татуювань. Пропоную вам розглянути деякі більш детально “, – написала дочка знаменитості.

Більша 1,500 осіб підтримали її одкровення лайками. Але ось в коментарях знайшлися ті, хто розкритикував зовнішній вигляд молодий Наталії:

  • Шкатулка розписна, а не дівчина
  • Це не красиво
  • Раніше на рабів таке клеймо ставили … а зараз хваляться

Проте, Горова-молодша не звертає уваги на критиканів і радує шанувальником фотографіями.

Нудьгує Наталя по розпалася сім’ї?

Для дівчини Потап був вітчимом. Мама вийшла заміж за нього, коли Ната була зовсім маленькою дитиною. Відносини склалися хороші, але татом вона його так і не змогла назвати. Більш того, репер забороняв звертатися до нього за псевдонімом.

Так склалося, що під час прогулянок, коли дівчинка кликала нового чоловіка мами Потапом, це відразу привертало увагу всіх оточуючих і сімейний день перетворювався в фотосесію з поколоннікамі. З репером Наталія спілкувалася після розлучення мами, але в основному по робочих моментах.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.