Настя Каменських порадила, яке взуття обрати на літо

Також співачка показала свою взуттєву колекцію.

Популярні артисти на карантині продовжують спілкуватися зі своїми фанатами через соціальні мережі. Однією з найактивніших користувачів Instagram є співачка Настя Каменських. Вона проводить онлайн-тренування та влаштовує домашні концерти в прямому ефірі. Також ділиться з шанувальниками лайфхаками щодо правильного харчування, якими послуговується в повсякденному житті.

Тепер Настя вирішила показати свою колекцію взуття, за кількістю та різноманітністю якого вона може позмагатися з Керрі Бредшоу – героїнею серіалу «Секс і місто». У гардеробі Каменських є і кросівки, і туфлі, і черевики, і чоботи.

Також співачка дала певні поради користувачам, яке взуття обрати на майбутнє літо. Вона рекомендує придбати босоніжки-гладіатори, мюллі з квадратним носком, яскраві кросівки та взуття на високій платформі. За її словами, саме це буде модно у сезоні весна-літо 2020.

«Дуже сподіваюся, що невдовзі ми зможемо вийти на вулицю в своїй улюбленій парі», – резюмувала Настя.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?